Restaurant L’antic Taller

cerveseria-lantic-taller-2

Client | L’Antic Taller
Superfície | 170m²
Any | 2015
Ciutat | Barcelona
Fotògraf | Mauricio Fuertes

L´antic taller volia ser un restaurant de tapes cosmopolita i modern en ple centre de l´eixample Barcelonès. El local de planta allargada es va dividir en una primera zona de barra, amb una gran prestatgeria i cuina i a la part final, on l´espai es feia més ample, s´hi van ubicar dos menjadors (un d´ells amb un pati anglès amb vegetació), els banys i el magatzem. Es va jugar amb la utilització de 3 materials que s´anaven repetint al llarg del local tant en paviment com en parets creant grans murals i dotant el local de gran personalitat: la fusta de roure, un revestiment vinílic tipus Bolon (que ajudava a l’acústica del local) i ceràmica allargada vitrificada de color mostassa (en honor al modernisme). Es va jugar també amb la il·luminació introduint bombetes japoneses amb portalàmpades de porcellana col·locades en sèrie, remarcant així els murals de les parets i els passos de porta i creant un marcat llenguatge gràfic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *