CONTI Illa Diagonal

Projecte HB (9)

Superfície | 140m²
Any | 2016
Ciutat | Barcelona
Fotògraf | Tomás Montes

La reforma de la botiga CONTI al centre comercial Illa Diagonal va consistir en presentar una quantitat important de producte diferent i donar un look actual fent referència a la llarga trajectòria de la marca. Per aixó es va treballar amb una pincellada d’anys 70 aplicant paviment de pirelli negre al terre, marbre negre marquina brillant i tot combinat amb elements brillants i sobretot molt lluminosos. Un dels handicaps d’aquesta botiga és la quantit de producte a exposar. Per aixó es va crear una illa amb grades de llum blanques, al voltant de la qual es distribueix tota la botiga.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *