CLÍNICA iConcept

Projecte HB (9)

Superfície | 500m²
Any | 2015
Ciutat | Sant Gervasi, Barcelona
Fotògraf | vidalmasdeu

El projecte tracta de la implantació en un edifici renovat d’una clínica de fertilitat. El tema ens va portar a empatitzar sobre la situació emocional en què arriben les parelles que acudeixen a aquest centre. Vam voler, igual que els clients, tractar el projecte amb delicadesa, mim i molt detall. Apliquem per a això materials naturals, suaus, ecològics, evitant tot el possible vidres, plàstics, acers. Per crear aquests ambients agradables treballem amb la fusta principalment i l’acompanyem d’il·luminació suau i indirecta amb cortines, moquetes i tapisseria suau i confortable. Al vestíbul vam voler aplicar una il·lustració en gran format que fos un homenatge a la dona expressat de forma alegre i vital. D’aquesta manera, es va aconseguir un espai agradable alhora que vitalista i lluminós, ple d’il·lusió i calidesa.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *