bivaq show room

Projecte HB (9)

Superfície | 250m²
Any | 2016
Ciutat | Avda. Josep Vincenç Foix, Barcelona
Fotògraf | bivaq

La façana, l’alçada i la llum tan espectacular d’aquest local van ser des d’el primer moment el protagonista clau d’aquest projecte. Per aquest cas vam obtar per crear una caixa blanca i lluminosa que enfatitzes i donés el màxim protagonisme als productes exposats. Per realçar encara més l’espai vam col.locar un joc de cordes verticals entrellaçades i creuades que donen al volum un aire escenogràfic. Al final d’aquest joc de cordes penjen unes llums de fusta calada gegants molt impactants. Juntament amb vegetació, catifes i una bona il.luminació, s’aconsegueix una atmósfera agradable i màgica al mateix temps.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *